Servicii

Suntem o echipă tânără cu o experiență îndelungată în ceea ce privesc evenimentele speciale din viața dumneavostră (nuntă, botez, aniversare, petreceri surpriză, cine festive etc.) și vă putem garanta că veți rămâne cu amintiri plăcute de la acesta. Avantajul esențial al trupei este dat de muzica bună, de prestația soliștilor, dar și de portofoliul diversificat al melodiilor într-o armonie perfectă.

Formăm o îmbinare excelenta între acordurile clasice, muzica tradițională românească și ritmurile moderne, fiind perfectă pentru o petrecere corporate sau o nuntă distinsă, elegantă și rafinată. (dacă doriți ca la evenimentul dumneavostră să fie prezent un stil anume, vă rugăm se ne contactați).

Prin energia, dinamismul și profesionalismul nostru ne propunem să dăm suflet petrecerii dumneavostră!

Dacă aveți nevoie pentru a transforma o petrecere obișnuită într-o reală bucurie, pentru că, așa cum știm cu toții, muzica de calitate induce starea de bine, de voie bună, care descrețește frunți și atrage amintiri frumoase.
Indiferent de eveniment, vă punem la dispoziție echipamente de ultimă generație, cu o sonorizare perfectă, distracția va fi garantată.

Servicii